Presentació

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisboa Zentral Cafè us proposa de recrear l'ambient d'un cafè colonial de principis del segle XX mitjançant una polca vienesa, o el d'un bistrot de Paris amb un vals mussette, o bé d'una pel·lícula de Fellini, o passejar per un raval rioplatense, o reviure una festa dels anys cinquanta amb els temes de Renato Carosone.

És en espais com els de les sales de ball de sempre on Lisboa Zentral Cafè completa la seva dimensió: una atmosfera de cafè, el fregadís d'unes soles de cuir i l'aguda percussió d'uns talons, el temps dilatat de la nit... Tot un segle de músiques recollides en el gran mirall penjat a la paret que reflecteix Leo Fall en la Vienna de finals del XIX, Cole Porter en el Broadway dels anys 40, Nino Rota en el Rimini de sempre, Astor Piazzola en el Buenos Aires somniat i Pessoa assegut en el seu Martinho d'Arcada prenent una copeta d'aiguardent tot veient el tràfec portuari i cosmopolita del Tejo.

Un repertori variat de música popular instrumental ballable i de concert és l'excusa per a vestir un ambient on la decadència del pas del temps es transforma, mercès al distanciament, en la més absoluta modernitat.

Pot ser un ball, una festa de carrer, o bé l'acompanyament dolç i tranquil d'una tertúlia. És música selecta de cafè, aromes i sabors d'arreu del món per a ser servits en porcellana xinesa i safata de plata.

De Macau a Marseille, de Napoli a New York, de Lisboa a Barcelona.

 

INICI   CURRICULUM   COMPONENTS   ESPECTACLES   CDs   DOCUMENTS   MP3 I VIDEO   CONTRACTACIO      

lisboazentralcafe@ono.com

eeen esde les sales de ball de se