LA GLORIETA Recull la música que Lisboa Zentral Cafè interpreta en el marc d'aquesta proposta mòbil i efímera." Només cal escollir l’indret que és vulgui transformar i el record imaginat de la música sonant en una glorieta esdevindrà una realitat". En aquest CD podeu trovar temes com: L'Argot du Bruit de Pascal Comelade, Adios Nonino d'Astor Piazzolla, Rêve Bohémien de Jo Privat ,Lula de Francisco Repilado"Compay Segundo" i d'altres. També hi ha una introducciò del Dr. Soler presentant "La glorieta" i el monòleg "La porta" a càrrec d'en Claret Papiol. Finalment també inclou un video amb filmacions de "La glorieta" en viu.

CINEMONDO Una mostra de la música que ha acompanyat algunes de les pel·lícules més destacades realitzades pels més importants directors de tots els temps. Es també la banda sonora del espectàcle de Lisboa Zentral Cafè que dona nom al disc.Aqui es poden trovar versions de temes com: La Strada i Otto e Mezzo del genial Nino Rota ,La vita è bella de Nicola Piovani, Il Postino de Luís E.Bacalov, El tercer hombre d'Anton Karas, Meglio Stasera de Henry Mancini i moltes altres.

 

lisboazentralcafe@ono.com

 

INICI  PRESENTACIÓ  CURRICULUM  COMPONENTS 
ESPECTACLES  DOCUMENTS  MP3   CONTRACTACIÓ 
                    

ALMANAC es una autoproducció de Lisboa Zentral Cafè en col·laboració amb el cantactor Ramon Simó on és mostren els temes més representatius del repertori de la banda des de 1989. Versions de composicions d’autors com Kurt Weill, Ry Cooder o Boris Vian que van formar part d’alguns dels nostres espectacles de cabaret ( Zentral Cafè, Happy End ?, Kinematógrafo Lisboa i Cabaret Faustroll ) al costat de temes instrumentals propis del grup, i també d’adaptacions d’Abel Ferreira, Ramón Asins o Hermeto Pascoal. Inclou una pista interactiva sobre la història del quintet, l’espectacle Zentral Cafè i el procés de gravació del CD a la tardor del 2001.

Aquest disc a estat primer premi Autoproducidos FNAC 2003

 

QUINTET LISBOA és la primera entrega discográfica que recull el clàssic repertori instrumental del grup i la peculiar sonoritat de la banda al servei d'un repertori variat i selecte de música amb aromes i sabors del món, servits en porcellana xinesa i safata de plata. Un disc enregistrat el 1997 amb nombrosos col·laboradors que no va veure la llum per raons diverses. Tot això porta a qualificar-lo de disc de culte!!!