L'interpretació de bandes sonores del cinema, il·lustrant les imatges de les pel.lícules que és projecten al mateix temps que sona la música.
INICI     PRESENTACIÓ   CURRICULUM    COMPONENTS     CD'S     DOCUMENTS    MP3 I VIDEOS      CONTRACTACIÓ
Zentral Cafè

Espectacle de cabaret literari al voltant del món del cafè. ZENTRAL CAFÈ és un viatge sense moure'ns del marbre d’una taula de qualsevol cafè de qualsevol ciutat del món. Música i textos d’autors tan diversos com Boris Vian, Flaco Jiménez, Pau Riba, Compay Segundo o Kurt Weill son recreats per LZC i Ramon Simó aconseguint l’ambient envolvent i de temps aturat d’un cafè de Lisboa, Berlin o Paris.

Cantactor: RAMON SIMÓ Directriu: MAGDA PUYO Guió: MAGDA PUYO   Producció: LISBOA ZENTRAL CAFÊi SP Producccions. DURADA: 75 min

Primera col·laboració en la creació d’un espectacle entre LZC i Ramon Simó, HAPPY END? és l’adaptació del musical del mateix títol de Kurt Weill amb llibret de Bertold Brecht. En aquest cas, Ramon Simó exerceix de narrador de la història escrita per Brecht i de cantant de les cançons de Kurt Weill.És una història situada al Chicago de la llei seca i l’Exèrcit de Salvació que enmarca una folla i inversemblant història d’amor entre un gangster i una militant de l’exèrcit. Happy End? inclou temes tan famosos de Kurt Weill com Bilbao Song i Song of Mandeley

Cantactor: RAMON SIMÓ Directriu: MAGDA PUYO Producció: LISBOA ZENTRAL CAFÈ i SP Producccions.DURADA: 75 min

 

Un conte cantat de nadal

Concert de nadal en forma d'oratori amb Lisboa Zentral Cafè, el cor de veus blanques femenines Nàiades i l'actor Ramon Simó. Un espectacle inspirat en la tradició amb música i textos d'avui.Una proposta nova i singular per celebrar el Nadal.

 

Ball Selecte
Cafè Concert
Happy End ?
El clàssic repertori instrumental del quintet en els formats de concert i ball
Cinemondo
C i n e m o n d o
Clickeu!!!
Clickeu!!!
Clickeu!!!
 
lisboazentralcafe@ono.com
C A B A R E T

f
a
u
s
t
r
o
ll

Cabaret Faustroll

Un espectacle poètic musical del quintet Lisboa Zentral Cafè i Ramon Simó, amb direcció de Magda Puyo. Cabaret Faustroll posa en pràctica les normes de la Patafísica, disciplina que estudia les lleis de les excepcions i que desenvolupa una mirada crítica sobre els éssers i el món habitual, doctrina que posa en qüestió els hàbits i els costums. Amb una música definida com a popular imaginària , majoritariament de composició pròpia dels components deLisboa Zentral Cafè, i poesia i narracions diverses.

Directriu: MAGDA PUYO Composicions i arranjaments: LISBOA ZENTRAL CAFÈ Lletres Originals i versions: RAMON SIMÓ Guió: MAGDA PUYO Producció:LISBOA ZENTRAL CAFÈ i SP Producccions. DURADA: 75 min

Una veritable operació urbanística puntual de transformació musical i festiva de qualsevol poble, vila o ciutat. Només cal escollir l’indret que es vulgui transformar i el record imaginat de la música sonant en una glorieta esdevindrà una realitat.
La Glorieta
   
 

		

Aquest projecte de Lisboa Zentral Cafè gira a l'entorn del món literari de Josep Pla, tot barrejant tres llenguatges diferents: el musical, el dramàtic i el visual. Per una banda, la música del quintet s'amplia amb tres multi-instrumentistes convidats que enriqueixen el seu so fent-lo més mediterrani. Per l'altra, l'actor David Bagés fa de mestre de cerimònies i recita fragments de l'obra de Pla. Finalment, la narració es completa amb la projecció d'un conjunt d'imatges de video enregistrades i muntades per a l'ocasió. Amb la col.laboració de: Cristóbal Rentero, llaüt, llaüt àrab, bouzuki...Pep Pascual, clarinet i saxos. Ahmed Al’Tortahad, percussió. Ramon Simó, direcció artística. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

f
a
u
s
t

r
o
ll

C A B A R E T