SALVADOR BOIX    flauta imandolina

Des dels anys vuitanta Salvador Boix té una dilatada experiència dins del camp de la música i els espectacles d’animació infantil ( La Saragata, Els Farsants, L’òs de la música...). Com a flautista i/o mandolinista ha tocat en formacions de gèneres musicals ben diversos (Joao Sextet, Josep Tero, Orquestrina La Vallessana, La Quadrilla, Quintet Lisboa...).

Ha gravat com a músic d’estudi per a treballs de pedagogia (Eines de Treball, amb Josep Tero, per encàrrec del Dep. d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya), música per a teatre (Aigua, terra, foc i aire, Pesombra, Històries Mínimes, A la jungla de les ciutats, Melinda on the rocks...).

Ha col·laborat en els discos dels cantants Josep Tero (Batecs d’ocells) i Teresa Rebull (Papallones i més, premi Charles Cross del govern francès), i com a arranjador amb Toni Giménez (Deu anys de cançons) i Noè Rivas (25 anys i un dia i La filla de la lluna). Ha tocat per al teatre (Mort-Home, Camino de Nueva York...).

Compagina la seva activitat com a músic amb la crítica taurina i amb el seu treball en el camp televisiu (sèrie Bravos per a la 2 de TVE, múltiples treballs per a BTV...).