EDUARD ALTABA contrabaix

L'any 1973 forma el seu primer grup (Bueyes Madereros), d'aleshores ençà ha estat, com a baixista o contrabaixista, en molts grups de música ben diversa (Blay Tritono, Sardineta, Tropopausa, Triomobil, Moisés Moisés, Guen Dai, Quintet Lisboa...), ha acompanyat a diferents cantants i músics (Francesc Pi de la Serra, Pau Riba, Paco Ibañez, Jaume Sisa, Xavier Ribalta, Albert Giménez, Lluis Llach, Marina Rosell, Luis Paniagua, Embryo, Toti Soler...)amb els que ha actuat per arreu. Ha participat com a músic en diferents espectacles (Sopa de Mijo para cenar, Els Beatles contra els Rollings, El Mikado de Dagoll Dagom, Cabaret de Jérome Savary, El Barbero de Sevilla del Tricicle, El Cargol de Teatre de la Deriva, Pesombra del Centre Dramàtic de la Generalitat, Klowns, Utopista de Monty & Cia, Dimonis d'Els Comediants...). Ha format part de diverses experiències de música improvisada (Orquestra del Caos, Gràcia Territori Sonor, Orquestra IBA, John Zorn, Butch Morris...).

Com a Compositor ha fet la música d'espectacles de dansa (Loa Loa d'Alvaro de la Peña, K-Lorro de Sota de Bastos, Jo no sabria tornar i Oannes d'Iliacan), de teatre (Sobre la veu humana, El Llibre de les Bèsties i Onceanía de Comediants), de video , Tact i participa en programes de televisió com 10 del 3, Temps era temps...).

Ha enregistrat discos amb Blay Tritono, Tropopausa, Naif, Jaume Sisa, Lluis Llach, Marina Rosell, Guen Dai, Big Ensemble del Taller de Músics , Jakob Draminsky i El Llibre de les Bèsties.

Actualment forma part de Les Anciens